Despre blog

Ma numesc Andreea Nechifor, sunt nutritionist si instructor de fitness. Acesta este un blog de sănătate și fitness creat să te ajute, astfel incat să poti profita la maximum de viața ta. Cred cu toată inima că menținerea sănătății este cheia unei vieți mai lungi, a face mai mult și a te simți confortabil și fericit. Una dintre cele mai mari componente ale sănătății este o dietă echilibrată, așa că voi vorbi despre cum să ne construim o masa corecta, alimente si retete care nu ne vor pune in pericol greutatea. Vei regasi articole despre toate lucrurile sanatoase, voi discuta, de asemenea, subiecte de sănătate importante, cum ar fi somnul, igiena și prevenirea bolilor. Toate aceste lucruri sunt esențiale pentru a nu fi sănătoși doar din punct de vedere fizic, ci și din punct de vedere mental.

Un alt subiect de discuție pe acest blog va fi fitness-ul și antrenamente. Voi vorbi despre tehnici de antrenament și recomandări, precum și despre cum să iti dezvolti o rutină ideală de fitness pentru nevoile tale. De la antrenamentele de forta si functional training pana la antrenamentele de yogasistratching, voi acoperi tot ceea ce trebuie să știi pentru a obține o formă excelentă.

În plus, dacă ai un sfat legat de sanatate sau de fitness pe care dorestisa-l impartasesti cu mine, idei despre noi articole sau subiecte pe care nu le-am abordat inca si despre care ai vrea sa afli mai multe nu ezita sa imi trimiti un mail pe adresa a.nechifor01@gmail. com.